Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging is dé oplossing voor een frisse, verzorgde uitstraling van uw gevel!

Met gevelreiniging bedoelen we het schoonmaken van gevels en kozijnen. Dit kan variëren van het verwijderen van aanslag, mos, schilderwerk en het verwijderen van graffiti tot aan glasbewassing.
Schoonmaakbedrijf van Schaik reinigt uw gevel met de juiste technieken, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet. Dit geldt ook voor het schoonmaken van trespa, keralit en kunststof.

Reinigen schilderswerk

Telescoop glasbewassing is een specifiek vakgebied dat veiligheid en vakmanschap vereist. Met het telewash systeem is het mogelijk om vensters en ramen op zeer grote hoogte grondig te reinigen. Onveilige situaties met ladders of hoogwerkers worden hiermee voorkomen en daarnaast blijft uw gazon onbeschadigd.

Technieken van gevelreiniging

Voor het reinigen van uw gevel zijn verschillende technieken te hanteren.

  • Hogedruk-reiniging. Reinigen door middel van een hogedrukspuit met water. Uiteraard wordt er vantevoren bekeken of er een reinigingsmiddel nodig is.
  • Stoom-reinigen of stoomcleanen. Het water wordt verhit en de stoom wordt tegen de gevel geblazen. Het vuil lost op in het water en laat dan los van de gevel.
  • Stralen. Een mechanische vorm van reinigen. Door de vervuiling van het oppervlak weg te schuren (bijvoorbeeld zeer fijn zand) wordt de gevel schoon gemaakt.

Per situatie zal de locatie bezocht worden om de reinigingsmethoden en technieken te bepalen. Welke methode het beste is hangt af van uw type gevel en de aard van de vervuiling. De professionele vakmensen van Schoonmaakbedrijf Van Schaik kunnen u van het juiste advies voorzien en ervoor zorgen dat uw gevel weer zal stralen.

Meer informatie gevelreiniging

Gevelreiniging is slechts één van de diensten die wij aanbieden. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over reinigen van uw gevel? Dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@schoonmaakbedrijf-vanschaik.nl of u kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers op M: 06-12593037 | M: 06-53653305 | M: 06-50506793. Wij zijn u graag van dienst!

nl_NLDutch