Hoge druk reiniging

Hoge druk reiniging

Hoge druk reiniging is een effectieve reinigingsmethode wat de laatste jaren veel wordt gebruikt in de schoonmaak. Deze techniek wordt hogedruk waterstraal techniek genoemd waarbij er met schoon leidingwater onder aangepaste druk en temperatuur gewerkt wordt. Het toepassingsgebied varieert van huishoudelijke schoonmaak tot industriële reiniging.

Gebruik hogedruk reinigingsapparatuur

Schoonmaakbedrijf van Schaik beschikt over gespecialiseerde apparatuur en deskundig personeel die werken met hogedruk reinigers met drukken die oplopen tot 600 bar. De meest voorkomende hogedrukreinigers zijn die tot 250 bar. Deze worden voornamelijk ingezet bij schoonmaakwerkzaamheden.Naast de inslagkracht van water spelen hier nog twee andere factoren een rol, namelijk de temperatuur van het water en eventuele (reinigings)middelen aan het water.

Risico’s en regelgeving hogedruk waterstraaltechniek

De aard van veel werkzaamheden vereist nog steeds een handmatige aanpak. En niet zonder risico.
Ondanks jarenlange ervaring weten de medewerkers van Schoonmaakbedrijf van Schaik dat handmatige hogedruk reiniging wordt gezien als een risicovolle activiteit. Slechts een deel van de gebruikte hogedrukreinigers valt in Nederland onder de regelgeving. Alle apparatuur met een werkdruk hoger dan 250 bar wordt door de Nederlandse overheid als hogedrukreiniger beschouwt, en gebruikers daarvan dienen aan de Arbo-regelgeving te voldoen.

Meer informatie hoge druk reiniging?

Hogedruk reiniging is slechts één van de diensten die wij aanbieden. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over hoge druk reiniging? Dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@schoonmaakbedrijf-vanschaik.nl of u kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers op M: 06-12593037 | M: 06-53653305 | M: 06-50506793. Wij zijn u graag van dienst!

nl_NLDutch