Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Schoonmaakbedrijf van Schaik vloeronderhoud tegen scherpe prijzen!

Een goede glazenwasserij is niet te herkennen aan de snelheid waarmee hij of zij werkt, maar aan zijn of haar reinigingsprestatie én veilige manier van werken. De professionele glazenwassers van Schoonmaakbedrijf Van Schaik weten dat als geen ander. Zij verzorgen uw glasbewassing op vakkundige wijze binnen én buiten het pand.

Vloeronderhoud

Vloeren waar jarenlang mensen over heen hebben gelopen zijn vaak niet meer zo representatief. Vloeronderhoud is belangrijk om de levensduur van de vloer te verlengen. Om vloeren weer schoon te maken of te herstellen van slijtage hanteert Schoonmaakbedrijf van Schaik diverse effective vloeronderhoud systemen.

Linoleum groot vloeronderhoud

Groot onderhoud van linoleum bestaat uit het verwijderen van oude waslagen. Na het verwijderen van de oude waslagen worden twee nieuwe waslagen (polymeer) aangebracht.

Linoleum tussenbeurt vloeronderhoud

Bijvoorbeeld een vloer in het entree wordt intensief belopen, een tussenbeurt is dan de oplossing om uw vloer weer representatief en als nieuw eruit te laten zien. De volgende methoden zijn mogelijk:

  • Sprayen
  • Opblokken
  • Opwrijven
Tapijt reinigen bonnet methode

De bonnet is een effectieve methode voor tussenreiniging van uw tapijt. De eenschijfsmachine schrobt de toplaag van het tapijt. Dit is een snelle reinigingsmethode met korte droog tijd vanwege het weinig water gebruikt.

Het tapijt is weer fris, schoon en representatief!

Harde vloerenonderhoud

Schoonmaakbedrijf van Schaik gebruikt voor het onderhoud van harde vloeren de Ultra High Speed. Krassen, vervuiling worden met deze machine verwijderd en uw vloer blijft mooi.

nl_NLDutch