Hygiëne bij de schoonmaak horeca!

In het horeca segment is hygiëne één van de belangrijkste onderdelen van de onderneming. Uw horeca gelegenheid moet te allen tijde hygiënisch en schoon zijn. De professionele medewerkers van Schoonmaakbedrijf Van Schaik weten dat en zorgen ervoor dat u dagelijks in een schone horecazaak komt en u zich alleen hoeft te concentreren op het ontvangen van gasten. Het reinigen of desinfecteren van keukens en (groot)keukens gebeurt volgens de strenge HACCP-normen.

Horeca schoonmaak; altijd bereikbaar en beschikbaar

Het schoonmaken in de horeca gebeurt vaak op tijdstippen wanneer anderen niet hoeven te werken. Schoonmaakbedrijf Van Schaik stemt schoonmaak en onderhoud dan ook helemaal af op uw werktijden. 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. De schoonmaak van uw restaurant, (groot)keuken, feestzaal en toiletten zal gereed zijn op uw aangegeven tijdstip. Voordat de gasten binnenkomen of nadat ze zijn vertrokken, u geeft aan welk tijdstip uw voorkeur heeft. Uiteraard is het ook mogelijk om op periodieke basis uw horecagelegenheid te reinigen.

Meer informatie horecaschoonmaak

Horeca reiniging is slechts één van de diensten die wij aanbieden. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het schoonmaken in de horeca? Dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@schoonmaakbedrijf-vanschaik.nl of u kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers op M: 06-12593037 | M: 06-53653305 | M: 06-50506793. Wij zijn u graag van dienst!

nl_NLDutch