Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing Schoonmaakbedrijf van Schaik op eenzame hoogte!

Een goede glazenwasserij is niet te herkennen aan de snelheid waarmee hij of zij werkt, maar aan zijn of haar reinigingsprestatie én veilige manier van werken. De professionele glazenwassers van Schoonmaakbedrijf Van Schaik weten dat als geen ander. Zij verzorgen uw glasbewassing op vakkundige wijze binnen én buiten het pand.

Telewash glasbewassing, een glasheldere oplossing.

Telescoop glasbewassing is een specifiek vakgebied dat veiligheid en vakmanschap vereist. Met het telewash systeem is het mogelijk om vensters en ramen op zeer grote hoogte grondig te reinigen. Onveilige situaties met ladders of hoogwerkers worden hiermee voorkomen en daarnaast blijft uw gazon onbeschadigd.

Osmosewater glasbewassing

Voor telescoop glasbewassing wordt er osmosewater oftewel gedemineraliseerd water gebruikt. Osmosewater heeft door de lage zuurtegraad een zeer hoog reinigend vermogen; er zit geen kalk in en het droogt streeploos op.

Meer informatie glasbewassing

Telewash glasbewassing is slechts één van de diensten die wij aanbieden. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over glasbewassing? Dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@schoonmaakbedrijf-vanschaik.nl of u kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers op M: 06-12593037 | M: 06-53653305 | M: 06-50506793. Wij zijn u graag van dienst!

nl_NLDutch